Pallazzo-XL-pergola
Terrasoverkapping

XL

Ben je op zoek naar een aanbouw terrasoverkapping met een grotere vrije overspanning? Dan is de Pallazzo XL de juiste keuze.

Grote vrije overspanning
Pallazzo-XL-Pergola

Creëer een open leefruimte met maximale lichtinval

Met de Pallazzo XL terrasoverkapping creëer je een ruim beschutte leefruimte in je tuin. De royale overspanning van de goot zorgt voor een zee van licht en een vrije doorloop, waardoor je een gevoel van ruimte ervaart.

De ijzersterke constructie maakt een overkapping mogelijk van maar liefst 6 meter breed en 4 meter diep, met slechts twee staanders. Je hebt dus geen last van palen die het uitzicht op je tuin belemmeren.

Veel licht en grote vrije doorgang 

De XL is dé oplossing voor grote terrassen. De extra sterke goot maakt een vrije overspanning tot 6 meter breed en 4 meter diep mogelijk. Hierdoor creëer je een grote vrije doorgang en meer licht.

IconWindowsRoof

Glazen of polycarbonaat dak

Je hebt de keuze uit een glazen of polycarbonaat dak, beide van hoogwaardige kwaliteit en met elk hun eigen unieke voordelen.

IconRoundDesignTimeless

Keuze uit modern of klassiek design

De overkapping is verkrijgbaar in twee designs; een afgeronde goot voor een klassieke uitstraling of een rechte voor een strakke en moderne uitstraling

De kracht van aluminium

De met zorg ontworpen aluminium overkapping heeft een schuin aflopend dak waarbij functionaliteit, comfort en esthetiek samen komen. Aluminium is de ideale keuze voor een terrasoverkapping. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat nauwelijks onderhoud nodig heeft. De moderne uitstraling van aluminium geeft je woning een tijdloze en stijlvolle look.

Glazen of polycarbonaat dak
Pallazzo-XL-Polycarbonate-Roof

Volledig af te stemmen op jouw wensen

Pallazzo staat voor maatwerk, en dat geldt ook voor de XL. Dit betekent dat je de overkapping volledig kunt afstemmen op jouw wensen en behoeften. Naast de kleur en afmeting kan je het daktype van de Pallazzo XL ook zelf bepalen. Hierbij heb je de keuze uit twee hoogwaardige materialen met elk hun unieke voordelen: glas of polycarbonaat.

Pallazzo XL extra opties

De XL is eenvoudig uit te breiden met diverse opties waardoor je jouw terras nóg meer kunt personaliseren. Denk hierbij aan: zijwanden voor extra privacy, glazen schuifwanden om een tuinkamer te creëren of LED-verlichting voor sfeervolle avonden.

Personaliseer jouw overkapping

Van sfeervolle LED verlichting tot aluminium design zijwanden, ontdek onze mogelijkheden om jouw terrasoverkapping te personaliseren voor een optimale buitenervaring.

Glazen schuifwand

Jouw tuin en overkapping worden één met onze glazen schuifwanden. Geniet van meer leefruimte, een panoramisch uitzicht op je tuin en optimale beschutting tegen de weersinvloeden.

 

Ontdek Invigo Pro 

Sliding-glass-doors

Lamellen schuifpanelen

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van je terrasoverkapping met de Louvante lamellen schuifwand. Het smaakvolle design voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de draaibare lamellen je volledige controle geven over schaduw, ventilatie en privacy. Geniet van je buitenruimte, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Ontdek Louvante

Aluminium zijwand

Onze stijlvolle en robuuste aluminium zijwand kan naadloos geïntegreerd worden in het frame van elke Pallazzo terrasoverkapping. Je creëert meer privacy onder jouw overkapping zodat je volop kan genieten van een beschutte en comfortabele buitenruimte.

 

Ontdek Pareda

Sidewall-zipscreen-pallazzo

Zonwering

Onze screens zijn ideaal om de temperatuur en lichtval in jouw buitenverblijf te regelen. Met onze windvaste zipscreen sluit je de zijkanten van je terrasoverkapping af terwijl de zonwering op het dak de warmte van de felle zon tegenhoudt. 

 

Ontdek Flowzz

LED-verlichting

Wil je een sfeervolle ambiance creëren onder jouw terrasoverkapping? Dan is onze LED-verlichting onmisbaar. Deze inbouwspots maken het mogelijk om tot in de late uurtjes buiten te genieten.

Technische kenmerken

Design
Modern/klassiek
Standaard kleuren
9 standaard kleuren
Mogelijkheid beglazing: Glas
44.2 – 55.2
Mogelijkheid vulling: Polycarbonaat
16 mm.
Isolatie
Ongeïsoleerd  
Belasting wind/sneeuw
70- 85 kg/m²
Vrije overspanning
6000 mm., vaste diepte van 3800 mm.
Variabele hellingshoek
7° – 15
Verlichtingsmogelijkheden
LED spots met afstandsbediening
Verzekerde garantie coating
10 jaar
App bediening
Optie
Keurmerk
CE-keurmerk
+ Toon meer

Laat je inspireren door onze brochure

Jouw droomtuin begint hier. Ontdek onze outdoor living mogelijkheden!

Download gratis brochure