Voorjaarsactie

Gratis LED spots

Ontdek

VOORJAARSACTIE! GRATIS LED-SPOTS BIJ OVERKAPPING

Bij Pallazzo vieren we het voorjaar! Van 15 maart tot en met 17 mei ontvang je gratis LED spots met afstandsbediening t.w.v. € 559,-* bij aankoop van een terrasoverkapping. Met deze aanbieding transformeer je jouw buitenruimte tot een sfeervolle plek waar je zowel overdag als ’s avonds optimaal van het buitenleven kunt genieten.

 

Hoe werkt de actie?
Bij aanschaf van een Pallazzo Sqope, XL, XL Aventa en SL 150 ontvang je bij onze dealers gratis LED spots met afstandsbediening. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in het dak, zijn energiezuinig en dimbaar. De aanbieding is geldig tussen 15 maart en 17 mei 2024.

 

Profiteer nu van deze exclusieve voorjaarsaanbieding en maak van jouw buitenruimte een ware eyecatcher. Bezoek een van de deelnemende Pallazzo partners en ontdek onze producten!

Bekijk de deelnemende partnersOnze producten

Voorwaarden:
Deze actie is geldig van 15 maart tot en met 17 mei 2024 en geeft recht op één gratis spot per tussenligger. De waarde van € 559,- is een gemiddelde prijs. De korting is niet inwisselbaar voor (contant) geld. De Pallazzo Lounge is uitgesloten van deze actie. Informeer bij een van onze deelnemende Pallazzo partners naar de actievoorwaarden.